Grilovaná krkovička
3 plátky vepřové krkovice drcený pepř hrst sušeného rozmarýnu hrst sušené šalvěje olivový olej sůl, pepř
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
3 plátky vepřové krkovice drcený pepř hrst sušeného rozmarýnu hrst sušené šalvěje olivový olej sůl, pepř
4 vepřové řízky z kýty sůl, mletý pepř olej na potření řízků 4 plátky ementálu 1 lžička mleté sladké papriky 4 lžičky rozsekané petrželky
500 g vepřových jater 60 g slaniny mletý pepř olej sůl
400 g vepřového masa (bůčku) 150 g brokolice 2 vejce 1 rohlík namočený v mléce 1 menší cibule 1 stroužek česneku (i více – podle chuti) 1 lžička plnotučné hořčice sůl, pepř, adžika (ev. jiné koření dle chuti) strouhanka na obalení karbanátek olej na smažení
2 cibule 30 g tuku 100 g květáku 200 g kořenové zeleniny 50 g zeleného hrášku 1 zelená paprika 50 g zelených fazolek sůl, pepř 1 lžíce kečupu 300 g rýže masový vývar 1 lžíce zelené petrželky
8 lžic vinného octa 125 ml oleje 8 lžic medu 2 jemně nasekané cibule 4 prolisované stroužky česneku 4 lžičky mleté papriky 4 lžičky dobromysli sůl tabasco
100 g vařeného hovězího masa 1 cibule 1 lžíce oleje 1 zelená paprika 2 rajčata 1 lžíce kečupu 2 – 3 stroužky česneku sůl, karí koření, worchestrová omáčka
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress