Vepřové jitrničky s pivem
500 g libové vepřové krkovičky sůl drcený černý pepř 2 stroužky česneku 4 lžíce strouhanky 1 lžíce sádla 2 dl piva (desítky)
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g libové vepřové krkovičky sůl drcený černý pepř 2 stroužky česneku 4 lžíce strouhanky 1 lžíce sádla 2 dl piva (desítky)
1 středně velký květák 5 – 6 brambor 2 vejce 80 – 100 g hladké mouky asi 1 dl mléka 2 stroužky česneku sůl, pepř, kmín, majoránka tuk na smažení
1 kg oloupaných jablek 1 velká cibule 6 stroužků česneku 1 lžíce pálivé papriky 1 lžička mletého zázvoru trochu karí koření 1 lžíce soli 1,5 šálku krupicového cukru 3 lžíce rozinek 1/4 šálku octa
1 kachna 3 lžíce medu 40 g másla 2 cibule 4 jablka 2 hřebíčky 4 kuličky nového koření sůl
2 kg rajčat 1 cibule 1,5 dl octa 300 g moučkového cukru 2 lžíce rozinek 2 bobkové listy 1 lžička mletého zázvoru 1/2 lžičky kardamonu 1 stroužek česneku chilli koření, špetka soli
500 g mletého hovězího masa 1 vejce 4 – 5 stroužků česneku 1 větší cibule slanina strouhanka na obalení sůl, pepř zabijačkové koření zelená petrželka malá tvrdá rajčata nebo paprika
1 kg cukety 1 lžíce soli 150 g strouhaného sýra eidam 1 lžička vegety, trochu pepře 3 celá vejce 4 lžíce strouhanky 1 lžíce solamylu 2 lžíce hladké mouky 2 stroužky česneku 1 cibule strouhanka na obalování karbanátků olej na smažení 2 cibule na prokládání usmažených karbanátků Nálev: 1,5 litru vody 2 dl octa 3 […]
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress