Maďarské kedlubny
Kedlubny 1 cibule máslo sůl sladká mletá paprika 2 – 3 lžíce (podle chuti) rajčatový protlak 1 středně velký brambor hovězí vývar (může být z kostky)
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Kedlubny 1 cibule máslo sůl sladká mletá paprika 2 – 3 lžíce (podle chuti) rajčatový protlak 1 středně velký brambor hovězí vývar (může být z kostky)
Jednoduché, rychlé, chutné a levné jídlo. 1 obří kedluben sůl hladká mouka 2 vejce strouhanka olej
1,5 větší kedlubny 2 cibule 3 lžíce oleje sůl, pepř, kmín 2 stroužky česneku 1 lžíce hladké mouky 2 lžíce octa, lžička cukru 4 vepřové kotlety b.k. 500 g bramborových nočků (gnocchi)
je jedním z chutných hlavních jídel, které šetří nejen náš čas, ale i peněženku. 5 kedlubnů sůl, pepř kmín, mletá paprika 1 – 2 lžíce hladké mouky 2 lžíce másla ocet 4 plátky (asi1,5 cm) měkkého salámu olej na opečení salámu nové brambory
2 větší kedlubny sůl 1 lžíce másla 250 ml sladké smetany citrónová šťáva špetka cukru 1 lžíce hladké mouky 1/2 kostky masoxu nebo zeleninového bujónu zelená petrželka nebo pažitka
3 větší kedlubny 2 vejce strouhanka hladká mouka sůl olej na smažení kelímek zakysané smetany stroužek česneku pažitka
2 kedlubny 2 lžíce másla l lžíce hladké mouky 1,5 masoxu nebo jiného vývaru 1 petrželková nať na ozdobu
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress