Vaječná pomazánka s kečupem
5 vajíček uvařených natvrdo 100 g rostlinného pomazánkového másla 1 nastrouhaná cibule 2 lžíce kečupu 2 lžíce ochucené majonézy sůl nadrobno pokrájená pažitka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
5 vajíček uvařených natvrdo 100 g rostlinného pomazánkového másla 1 nastrouhaná cibule 2 lžíce kečupu 2 lžíce ochucené majonézy sůl nadrobno pokrájená pažitka
Množství si určíte sami podle chuti a počtu jedlíků: sýr (eidam, ementál ap.) cibulka kečup sůl, pepř vajíčka máslo pár plátků šunky na ozdobu veka nebo tousty česnek na potření
400 g masa z kuřecích prsou 4 lžíce oleje 2 menší cibule stroužek česneku 2 zelené papriky 1 lžička hladké mouky asi 1 dl vývaru z poloviny kostky masoxu 5 lžic kečupu sůl feferonky
250 g cibule 4 lžíce sádla 500 – 600 g předního hovězího masa (nejlépe kližky) 2 lžičky hladké mouky 2 vrchovaté lžičky sladké mleté papriky rajčatový protlak 7 dl vývaru z kostí sůl, drcený kmín, mletý pepř, majoránka 2 stroužky česneku 2 párky
600 g svíčkové 4 lžíce vepřového sádla sůl, mletý pepř, nové koření 2 menší cibule 2 lžíce hladké mouky 4 lžíce kečupu 80 g žampiónů 120 g brusinek 1 dl červeného vína
300 g kuřecích prsíček 1 cibule olej sladká sójová omáčka 4 lžíce kečupu 1/2 kelímku šlehačky (nebo smetany) pažitka
400 g rybího filé 2 majolky 1 jablko 1 cibule 1 lžíce kečupu citrónová šťáva sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress