Blesková kuřecí játra
500 g kuřecích (krůtích nebo vepřových játer) 3 lžíce kečupu 2 lžíce oleje sůl, pepř 2 lžíce hladké mouky
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g kuřecích (krůtích nebo vepřových játer) 3 lžíce kečupu 2 lžíce oleje sůl, pepř 2 lžíce hladké mouky
250 g hrubé mouky 1 vejce 1 lžíce kečupu 2 lžíce zakysané smetany 50 g sterilované kapie 250 g kuřecích prsíček olivový olej sůl, pepř
4 filety pangasia 150-200 g nastrouhané Nivy 1 zakysanou smetanu 2 lžíce plnotučné hořčice 2 lžíce kečupu 2 dl vody
Jednoduché a chutné pohoštění k vínku či pivu. 1 kelímek bílého jogurtu 2 kelímky polohrubé mouky špetku soli 1 lžičku jedlé sody česnek strouhaný sýr kečup nebo tatarka olej na smažení
Vitaminy ze zahrádky na zimu: 1 kg cibule 1 kg cukety 1 kg paprik 2 – 3 feferonky 6 – 8 vařených mrkví 2,5 dl oleje 2 lžíce cukru 1 lžíce soli 6 lžic sojové omáčky 2 lžíce worchestrové omáčky 1 sladký kečup 1 ostrý kečup
600 g květáku 200 g kečupu 1 cibule 50 g tvrdého sýra česnek petrželka sůl, pepř olej
Rychlé, jednoduché, výborné! Špekáčky plnotučná hořčice cibule kečup trošku piva
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress