Kapr na červeném víně
4 porce kapra sůl, mletý pepř citrónová šťáva 1 lžíce hladké mouky 3 lžíce oleje 1 dl červeného vína 2 lžíce kečupu 2 bobkové listy masový vývar 1/2 citrónu
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 porce kapra sůl, mletý pepř citrónová šťáva 1 lžíce hladké mouky 3 lžíce oleje 1 dl červeného vína 2 lžíce kečupu 2 bobkové listy masový vývar 1/2 citrónu
4 kousky kapra 100 g anglické slaniny 4 plátky eidamu sůl, pepř 4 lžíce citrónové šťávy petrželová nať, pažitka máslo
4 porce kapra (podkovy) sůl, mletý pepř 80 g másla šťáva z 1 citronu 150 ml smetany ke šlehání 100 g čerstvého křenu hrst sekané petrželky
kapr citronová šťáva mléko sůl vejce strouhanka hladká mouka olej
2 větší mrkve 1 střední petržel 1/4 většího celeru 1/2 brokolice sůl, zelená petrželka, muškátový květ hlava z kapra, kostra, vnitřnosti, jikry či mlíčí 2 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky
1 kapr hladká mouka olej, sůl, pepř, kmín, mletá paprika
Naporcovaný kapr hrubá mouka červená mletá paprika, sůl česnek, citrónová šťáva tuk na smažení máslo na vymázání pekáčku
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress