Vajíčková tlačenka 26. 6. 2010 | Žádné komentáře | Vejce 1 balíček želatiny 100 g měkkého salámu nebo šunky 5 vajec majonéza – podle chuti kapie a zelené olivy na zdobení Čti více »
Mramorované maso 16. 1. 2009 | Žádné komentáře | Vepřové maso 1/2 kg vepřové kýty 4 vejce 4 lžíce hrubé mouky 2 kapie nakládané v oleji 2 kyselé okurky 100 g tvrdého sýra 1 dl mléka 2 lžíce oleje sůl, pepř Čti více »
Tatranské ražničí z vepřového a hovězího masa 22. 11. 2007 | Žádné komentáře | Ostatní maso 250 g vepřového masa 250 g hovězího masa 150 g jater (vepřových nebo telecích) 150 g uzené klobásy 100 g cibule, kapii sůl, pepř, sladká paprika kečup olej Čti více »
Kuřecí minutkový guláš s kapií 19. 11. 2007 | Žádné komentáře | Guláše 400 g kuřecích prsíček 1 sterilov. kapie sůl, mletá paprika kečup máslo, olej Čti více »