Holandský zeleninový salát
Tvrdý sýr rajčata okurky papriky sůl, karí koření jogurt majonéza
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Tvrdý sýr rajčata okurky papriky sůl, karí koření jogurt majonéza
8 vajec uvařených natvrdo 150 g šunky 1 svazek ředkviček petrželka zelená na ozdobu 100 g majonézy 100 g bílého jogurtu 1 lžička hořčice špetka pálivé papriky citrónová šťáva sůl
Jakékoliv maso (vepřové plátky nebo kuřecí či krůtí aj.) 3 cibule mletá sladká paprika olej sůl čistý jogurt 300 g strouhaného sýra
200 g hladké mouky 100 g másla nebo Hery 1 bílý jogurt (150 g) 500 g kyselých jablek 50 g strouhanky 50 g rozinek 50 g vlašských ořechů 1 lžička mleté skořice 50 g práškového cukru 1 vejce tuk na vymazání plechu
1 čerstvá okurka 3 stroužky česneku 3 lžíce oleje 2 lžíce sekaného kopru 3/4 l vody 2 jogurty nebo 1/2 l kyselého mléka sůl, pepř
4 vejce natvrdo 1 bílý jogurt 2 lžičky strouhaného křenu 1 lžička rozsekané pažitky 50 – 100 g šunky (šunkového salámu) sůl
3 velké jahody 1/2 banánu 5 kostek ledu 100 g bílého jogurtu 10 cl 100% pomerančového džusu (bez cukru) kousek melounu nebo ananasu na ozdobu brčko
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress