Játra s jablky – špíz pro labužníky
250 g jater 2 párky 100 g slaniny 2 cibule 1 – 2 jablka sůl tuk na smažení
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
250 g jater 2 párky 100 g slaniny 2 cibule 1 – 2 jablka sůl tuk na smažení
500 g vepřové kýty 350 g jater 100 g cibule 100 g kečupu 100 g strouhaného křenu olej (asi 200 g) chilli koření sůl
200 g roštěnek 200 g vepřové kýty 200 g prsíček z kuřete 200 g vepřových jater 2 lžíce čerstvých hub (směs nebo žampióny) 1 cibule 2 stroužky česneku 1/2 lžičky pepře 1/2 lžičky soli 250 g oleje Na zálivku: 1/2 lžičky zázvoru 1 lžíce sójové omáčky 1 dl bílého vína 1 lžička práškového cukru
400 g jater (vepřových, telecích, kuřecích) olej na potření 2 pomeranče sůl, drcený černý pepř meduňku na ozdobení
Játra špek pikantní naloženou zeleninu (Halali apod.) smetana hladká mouka sůl, citronová šťáva i kůra bujon
250 g vepřového masa 250 g hovězího masa 150 g jater (vepřových nebo telecích) 150 g uzené klobásy 100 g cibule, kapii sůl, pepř, sladká paprika kečup olej
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress