Bratříčková polévka
S krajícem chleba jde o výbornou večeři pro 4 osoby. 50 g hrachu 50 g fazolí 50 g čočky 50 g krup 50 g kořenové zeleniny cibule 30 g sádla 30 g hladké mouky sůl, majoránka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
S krajícem chleba jde o výbornou večeři pro 4 osoby. 50 g hrachu 50 g fazolí 50 g čočky 50 g krup 50 g kořenové zeleniny cibule 30 g sádla 30 g hladké mouky sůl, majoránka
50 g hrachu 50 g čočky 50 g fazolí 50 g krup 50 g nastrouhané kořenové zeleniny 1 cibule 1 lžíce oleje 2 lžíce hladké mouky 1,5 l vody 2 stroužky česneku sůl, pepř, majoránka
200 g hrachu 1 cibule 200 g brambor 1 mrkev 100 g anglické slaniny 2 lžíce oleje sůl, mletý pepř 2 stroužky česneku špetka majoránky 4 nožky libových párků hrst sekané petrželky
250 g hráchu 200 g krup 60 g sádla 50 g slaniny 1 cibule česnek sůl, pepř, majoránka
200 g hrachu 1 a 1/2 l vody 1 kostka masoxu stroužek česneku 1 lžička majoránky 100 g kořenové zeleniny (může být i zmrazená) 2 lžíce oleje 2 lžíce hladké mouky sůl, pepř
200 g hrachu slanina cibule, česnek kostka masového vývaru olej nebo sádlo sůl, pepř majoránka, petželka houska nebo rohlík
400 g sušeného hrachu 40 g másla nebo oleje 25 g hladké mouky 250 ml mléka nebo vody 50 g slaniny 4 klobásy 2 střední cibule sůl, pepř, majoránka 2 stroužky česneku
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress