Guláš z trojího masa
50 g slaniny 2 větší cibule 1 lžička sladké mleté papriky 200 g hovězího masa 200 g skopového nebo králičího masa 200 g vepřového masa vývar z kostí nebo z masoxu 2 – 3 lžíce hladké mouky sůl, mletý pepř 1/4 l kysané smetany
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
50 g slaniny 2 větší cibule 1 lžička sladké mleté papriky 200 g hovězího masa 200 g skopového nebo králičího masa 200 g vepřového masa vývar z kostí nebo z masoxu 2 – 3 lžíce hladké mouky sůl, mletý pepř 1/4 l kysané smetany
Plátky hovězího masa- množství podle počtu porcí máslo hořčice, sůl šunka žampiony hl. mouka olej zelená petrželka hovězí vývar nebo masox
250 g vepřového masa 250 g hovězího masa 150 g jater (vepřových nebo telecích) 150 g uzené klobásy 100 g cibule, kapii sůl, pepř, sladká paprika kečup olej
500 g hovězího masa (nejlépe z kližky) 50 g sádla 40 g hladké mouky 1 větší cibule mletá paprika, sůl, pepř, kmín 80 g sterilovaných okurek
4 plátky hovězího masa 1 lžíce citrónové šťávy 20 g mrkve 20 g celeru 20 g petržele 20g cibule 20 g rajského protlaku 100 ml červeného víno 1 bobkový list 4kuličky pepře nového koření mletý pepř, cukr, olej, sůl
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress