Zelné listy plněné mletým masem
Protože plněných listů vyrobíte poměrně hodně, můžete si část dát na mrazák. 1 hlávka zelí 1 kg mletého masa 1 sáček rýže 2 vajíčka smetana na vaření rajský protlak sterilované zelí sůl, pepř
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Protože plněných listů vyrobíte poměrně hodně, můžete si část dát na mrazák. 1 hlávka zelí 1 kg mletého masa 1 sáček rýže 2 vajíčka smetana na vaření rajský protlak sterilované zelí sůl, pepř
400 g kuřecího masa 400 g hlávkového zelí 2 větší mrkve olivový olej kousek másla 2 lžíce solamylu sůl 4 lžíce sójové omáčky čínské nudle
600 g mladého zelí 500 g vepřové kýty sůl, pepř škrobová moučka olej 1 lžička čerstvého zázvoru 2 cibulky 40 g rozinek 1 lžička zeleninového bujonu 5 kostek cukru citrónová šťáva sójová a chilli omáčka široké nudle
1 malá hlávka zelí 1 větší cibule 100 g slaniny 1 dl octa 4 lžíce cukru krupice sůl, mletý pepř 1 dl vody
6 – 7 brambor 1 celé vejce sůl šálek hrubé mouky 2 menší cibule 2 lžíce oleje 250 g uzeného masa 1 menší hlávka bílého zelí kmín, pepř ocet 1 lžíce kečupu 1,5 lžíce hladké mouky
Základní recept pro 4 porce: 500 g zelí nakrájené na nudličky 40 g citrónové šťávy 40 g rostlinného salátového oleje sůl mletý zázvor
1 kg syrových nebo vařených brambor 1 vejce sůl 200 – 300 g polohrubé mouky 1/4 l kysaného mléka listy ze středně velké zelné hlávky 60 g másla
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress