Hovězí guláš s okurkami
600 g hovězího masa nebo líčka 4 lžíce sádla 1 – 2 cibule trochu mleté papriky sladké, špetku mletého pepře, sůl vývar nebo voda podle potřeby 1 lžíce hladké mouky 2 sterilované okurky lžička másla
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
600 g hovězího masa nebo líčka 4 lžíce sádla 1 – 2 cibule trochu mleté papriky sladké, špetku mletého pepře, sůl vývar nebo voda podle potřeby 1 lžíce hladké mouky 2 sterilované okurky lžička másla
600 g hub 30 g slaniny 2 lžíce sádla 2 menší cibule 2 lžíce hladké mouky mletá paprika sladká malý stroužek česneku kmín, sůl, kousek masoxu
2 plátky hovězího masa (zadní bez kosti) 2 plátky slaniny 2 plátky šunky 1 cibule hladká mouka hořčice máslo olej sůl, pepř
500 g hovězího masa (kližka nebo plecko) 80 g sádla 500 g cibule sůl, mletý pepř sladká ml. paprika, kmín, majoránka 4-5 dl vývaru z masa nebo kostí 2 lžíce rajčatového protlaku 1/2 lžičky octa
Brambory těstoviny cibule olej sůl
50 g hladké mouky 50 g tuku 200 g cibule 5 kuliček pepře sůl 7 dl vývaru z hovězího masa
Vyrábím je ze zbylých porcí smaženého štědrovečerního kapra 2 větší cibule (1 může být červená) Nálev: 750 ml vody 250 ml 8% octa 1/2 deka
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress