Čočkový salát se sladkokyselou okurkou
Výborná příloha k různě upraveným masům! 500 g čočky několik sterilovaných sladkokyselých okurek (množství podle chuti) 1 větší cibule olivový olej sůl oregano
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Výborná příloha k různě upraveným masům! 500 g čočky několik sterilovaných sladkokyselých okurek (množství podle chuti) 1 větší cibule olivový olej sůl oregano
500 g mletého masa 800 g kysaného zelí 1 cibule grilovací koření sůl mletá paprika olej
1 kg hovězí kližky 1/2 kg cibule 2 dl oleje 1 lžíce sladké papriky 1 feferonka sůl 1 lžička kmínu 15 kuliček celého pepře a nového koření 2 bobkové listy 3 stroužky česneku hrst sušených hub 1 lžíce podravky 1 lžíce majoránky lžičku sójové omáčky lžičku kari chlebové kůrky na zahuštění
Velmi rychlá výborná příloha pro dva např. k ražniči ap. nebo i jako samostatné jídlo! 1/2 kg brambor 150 g slaniny 2 střední cibule sůl, drcený kmín pažitka na posypání brambor
4 – 5 buřtů 200 g sterilovaných hub ve sladkokyselém nálevu 3 rajčata 1 cibule sůl, pepř, ocet
Výborné, rychlé, jednoduché! 500 g kuřecího masa 1 cibule 1 lžíce solamylu 3 vejce 3 stroužky česneku (ev. podle chuti) 150 – 200 g eidamu 1 lžička mleté papriky sůl olej na smažení
750 g vepřového plecka 2 lžíce sádla 250 g husích jater 1 velká cibule 20 g česneku 20 g mleté papriky sůl, kmín, majoránka 50 g rajčatového protlaku 30 g hladké mouky 500 ml vývaru malé bochníčky chleba
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress