Kuřecí dršťkovka
4 stehenní kuřecí řízky 2 lžíce oleje 1 sáček zeleninové směsi pod svíčkovou 2 cibule sladká paprika česnek majoránka 1 kostka bujónu pepř, sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
4 stehenní kuřecí řízky 2 lžíce oleje 1 sáček zeleninové směsi pod svíčkovou 2 cibule sladká paprika česnek majoránka 1 kostka bujónu pepř, sůl
1 kg vepřové kýty b.k. s kůží 1 – 2 lžíce olivového oleje 1 cibule 2 lžíce medu 1 palička česneku 250 g cherry rajčat 2 červené papriky 2 lžíce oleje grilovací koření sůl, pepř
8-12 středních žampionů 50 g másla 2 stroužky česneku 100 g nivy 4 lžíce strouhanky lžička pažitky špetka tymiánu
100 g uzeného masa 150 g upečeného vepřového masa 4 rohlíky 4 vejce 4 stroužky česneku 50 ml mléka majoránka sůl, pepř nať petrželková olej
Chutná zejména s těstovinami a s gnochi. 2 dl mléka nebo smetany 1 lžíce hladké mouky kousek másla sýr niva stroužek česneku
Kdo má rád pikantnější jídlo, určitě si pochutná! 300 g drůbežích jater 100 g uzeného špeku 3 lžíce oleje česnek, čím víc, tím líp (co kdo snese) sójová omáčka 1 malý kečup 1 lžička koření Zlaté kuře s rozmarýnem sůl, pepř hladká mouka na obalení jater
2 lžíce sádla 3-4 stroužky česneku hladká mouka trochu laku ze sterilov. okurek špetku majoránky 800 – 1000 g brambor 400 g měkkého salámu na opečení (gothaj, párkový, špekáčky ap.)
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress