Šašlík z daňka
500 g dančího stehna 200 g uzené slaniny sůl, pepř 1 lžička citrónové šťávy 3 stroužky česneku 1 lžíce oleje 1 lžíce posekané zelené petrželky 1 lžíce másla cibule
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g dančího stehna 200 g uzené slaniny sůl, pepř 1 lžička citrónové šťávy 3 stroužky česneku 1 lžíce oleje 1 lžíce posekané zelené petrželky 1 lžíce másla cibule
1 středně velká kapusta 100 g rýže 150 g čerstvých hub 1 větší cibule olej pepř, sůl, majoránka česnek podle chuti 1 kostka zeleninového bujónu
1 l vývaru 100 g sádla 300 g brambor 40 g celeru 40 g mrkve 40 g petržele 100 g cibule 20 g česneku 10 g sušených hub 60 g hladké mouky špetka majoránky sůl, pepř, kmín petrželová nať
Zdravá večeře či oběd pro ty, kteří chtějí hubnout! Různé druhy zeleniny (např. květák, brokolice, mrkev, kedlubna, fazolky, cuketa, kukuřice, papriky, rajčata ap.) 1 cibule 2 – 3 stroužky česneku 2 lžíce oleje žampióny sůl
Chutná jak teplý, tak stejně dobře i za studena. 1 kg brambor 150 ml mléka 1 kostka droždí (42 g) 70 g sádla sůl, mletý pepř, mletý kmín 80 g hladké mouky 3 stroužky česneku čerstvou majoránku na ozdobení
1 bochník (kulatý) chleba 220 g krájené vepřové šunky 150 g krájeného ementálu 4 rajčata 2 papriky 3 cibulky s natí 5 stroužků česneku 3 lžíce olivového oleje 125 g másla 3 lžičky jemně nasekané petrželky silnější alobal
K masu, na ryby, vejce i zeleninu! 4 lžíce másla 4 lžíce pokrájené cibule 1 stroužek česneku 250 ml smetany 1 lžíce hladké mouky 2 žloutky 1 lžička octa 3 lžíce jemně pokrájené petrželky sůl, mletý pepř
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress