Prima toasty
Výborné jako rychlé pohoštění k vínu, pivu ap. anebo jako lehký předkrm. bagety máslo česnek strouhaná niva
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Výborné jako rychlé pohoštění k vínu, pivu ap. anebo jako lehký předkrm. bagety máslo česnek strouhaná niva
200 g kuřecího masa 120 g mraženého hrášku 1 mrkev 1 cibule 1/4 hlávky zelí 1 stroužek česneku stonek řapíkatého celeru olivový olej pepř, oregano, bazalka 400 g loupaných kozervovaných rajčat 110 g těstovin 4 větší šálky vody
Pomazánka je vhodná nejen na topinky, též pod maso, do gulášů, na těstoviny ap. 6 cibulí 1,5 kg namleté cukety 6 zelených paprik 6 stroužků česneku 6 lžíc sojové omáčky 1 lžíce sladké papriky (ev. špetka pálivé) olej kečup sůl, pepř
1 kg brambor 200 g prosciutta (pršut) 1 cibule několik stroužků česneku (podle chuti) 4 rajčata 2 vejce 200 g smetanového sýru 2 lžíce smetany sladké 2 lžíce olivového oleje sůl trochu bazalky
750 g brambor uvařených ve slupce 100 g krupice 100 g rozpuštěného sádla 100 g anglické slaniny – plátky 1 malá cibule 4 stroužky česneku 1 lžíce olivového oleje 150 g mraženého listového špenátu 250 g hladké mouky 1 vejce na potření sůl, pepř
Brokolice tuk na vymazání a strouhanka na vysypání mísy Palačinkové těsto: 2 vejce 250 ml mléka 50 g strouhaného sýra 2 stroužky česneku hladká mouka sůl, pepř pažitka
350 g jehněčí plece (nebo ořezu) 100 g slaniny 2 vejce 2 housky 1 dl mléka 3 lžíce strouhanky 2 lžičky solamylu 3 stroužky česneku rozmarýn, mletý pepř, sůl olej na smažení
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress