ňecké maso
500 g vepřové kýty sklenice (0,7 l) sterilované zeleniny (kunovjanky apod.) 4 stroužky česneku olej sůl, pepř worcesterská nebo sójová omáčka 150 – 200 g ostřejšího kečupu
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g vepřové kýty sklenice (0,7 l) sterilované zeleniny (kunovjanky apod.) 4 stroužky česneku olej sůl, pepř worcesterská nebo sójová omáčka 150 – 200 g ostřejšího kečupu
Hlíva ústřičná česnek kmín, sůl hladká mouka tuk na smažení
200 g hrachu 1 a 1/2 l vody 1 kostka masoxu stroužek česneku 1 lžička majoránky 100 g kořenové zeleniny (může být i zmrazená) 2 lžíce oleje 2 lžíce hladké mouky sůl, pepř
1 čerstvá okurka 3 stroužky česneku 3 lžíce oleje 2 lžíce sekaného kopru 3/4 l vody 2 jogurty nebo 1/2 l kyselého mléka sůl, pepř
8 rajčat 1 menší cibule rostlinný olej 3 stroužky česneku sůl, mletý pepř kopr
500 g škvarků 4 zelené čerstvé papriky 2 červené kapie 5 stroužků česneku 2 lžíce hořčice 2 lžíce vegety 2 syrová vajíčka
6 větších rajčat 4 stroužky česneku 50 g másla 4 vejce sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress