Klobásové maso
1 kg vepřového masa (1/2 kg plecka, 1/2 kg bůčku) 1/4 kg hovězího masa 6 – 8 stroužků česneku 2 špetky sladké papriky sůl kmín, pepř majoránka nové koření mleté cibule
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 kg vepřového masa (1/2 kg plecka, 1/2 kg bůčku) 1/4 kg hovězího masa 6 – 8 stroužků česneku 2 špetky sladké papriky sůl kmín, pepř majoránka nové koření mleté cibule
1 květák 150 g majonézy 2 stroužky česneku citron sůl
1 kg vepřového bůčku (libovějšího) 100 g uzeného bůčku (nemusí být) 5 – 6 větších cibulí 3 – 4 stroužky česneku drcený kmín sůl 2 dl vody
Baklažán (lilek) sůl česnek hladká mouka olej
2 salátové okurky 2 stroužky česneku 3 lžíce tvarohu 1 lžíce olivového oleje 1 kelímek bílého jogurtu kopr sůl, pepř
500 g mletého hovězího masa 1 vejce 4 – 5 stroužků česneku 1 větší cibule slanina strouhanka na obalení sůl, pepř zabijačkové koření zelená petrželka malá tvrdá rajčata nebo paprika
Kuře 2 nožky klobásy 1 větší cibule 400 g rajčat 3 – 4 stroužky česneku špetka cukru sůl zelená petrželka 1 dl oleje
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress