Maďarská pomazánka
150 g suchého salámu 50 – 100 g taveného sýra 50 g majonézy trochu kečupu 2 stroužky česneku kousek červené papriky trošku sladké i pálivé papriky mleté sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
150 g suchého salámu 50 – 100 g taveného sýra 50 g majonézy trochu kečupu 2 stroužky česneku kousek červené papriky trošku sladké i pálivé papriky mleté sůl
1 kg makrel 1 čajový šálek oleje 1/2 kg zralých rajčat 1/2 šálku bílého vína 2 lžíce jemně nasekaného česneku 2 lžíce jemně nakrájené cibule 3 lžíce nasekané zelené petrželky 3 nadrobno nakrájené papriky 1 citron sůl, pepř
1 hrnek loupané pohanky česnek podle chuti cibulka pepř, sůl ovesné vločky na obalení olej na smažení
1 kg jehněčí kýty olej máslo rozmarýn 6 stroužků česneku sůl, pepř vývar na podlévání masa
4 kusy porcované husy 2 stroužky česneku 30 g tuku sůl, mletý pepř zázvor 1 větší cibule 2 lžičky hladké mouky
2 lžíce sádla nebo másla 2 lžíce hladké mouky 2 vejce sůl, pepř sladká mletá paprika majoránka 1 – 2 stroužky česneku 1 masox
Jehněčí maso (nejlépe kýta nebo hřbet) olej oregano česnek sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress