Knedlíčky do polévky z játrové paštiky
1 malá játrová paštika 1 vejce česnek majoránka sůl, pepř strouhanka podle potřeby
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 malá játrová paštika 1 vejce česnek majoránka sůl, pepř strouhanka podle potřeby
1 kg brambor uvařených ve slupce 1 vejce 100 g hrubé mouky 100 g hrubé krupice sůl 100 g listového špenátu (rozmraženého) 200 g uzeného masa 1 větší stroužek česneku 1 lžíce sádla
1 středně velké kuře 8 plátků šunky 8 plátků eidamu 3 žampiony nakrájené na plátky česnek sůl grilovací koření na kuře kousek másla (Ramy ev.j. tuk)
Vykostěné kotlety (asi 3/4 kg) 2 vejce 1 lžíce hořčice plnotučné trochu soli worcester, majoránka, mletý pepř, kmín a česnek utřený se solí -množství dáme podle potřeby a chuti 2 lžičky solamylu olej na smažení
500 g dýně sůl 2 vejce polohrubá mouka podle potřeby strouhanka vegeta česnek podle chuti olej na smažení
6 plátků dančí kýty 2,5 dl suchého červeného vína 2 lžičky sojové omáčky (sladké) 4 stroužky česneku 2 lžíce olivového oleje 1 zakysaná smetana 3 lžíce brusinkového kompotu sůl, pepř
krevety česnek cibule bílé víno máslo
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress