Brokolice po italsku
1 brokolice 3 rajčata 2 stroužky česneku 1 chilli paprička sůl 1 lžíce červeného vinného octa olivový olej špagety
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 brokolice 3 rajčata 2 stroužky česneku 1 chilli paprička sůl 1 lžíce červeného vinného octa olivový olej špagety
50 g sádla 60 g hladké mouky 1 cibule česnek vývar z masa nebo kostí či z masoxu pepř, sůl
1 kuře malá majonéza celá palice česneku sůl
500 g vepřové kýty (nebo kuřecí maso) 3 stroužky česneku 1 cibule olej 1/4 brokolice šálek zelených fazolek 1 menší pórek 1 lžička zázvoru trochu pepře 1 lžička gyros koření 1/2 kostky „Vepřová pečeně“ 1 lžička Podravky drcený kmín sůl
100 g hovězích jater 1 houska 1 bílek nebo 1/2 vejce kousek cibule stroužek česneku 1 lžíce hladké mouky 2 lžíce strouhanky sůl, pepř majoránka
1 – 1,20 kg libového bůčku bez kostí 3 větší cibule 1 hlavička česneku sůl, pepř, kmín olej Docela jednoduchá příprava, přesto znamenitá chuť!
5 lžic oleje 1 menší cibule 3 – 4 lžičky mleté papriky 200 g mletého masa ( mix vepřové s hovězím) sůl, pepř, kmín 3 velké stroužky česneku majoránka 3 větší brambory 60 g hladké mouky polévkové koření kostka Masoxu.
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress