Masovobramborové řízečky
300 g mletého masa (mix) 2 vejce 2 větší brambory 2 – 3 stroužky česneku sůl, pepř, majoránka olej na smažení
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
300 g mletého masa (mix) 2 vejce 2 větší brambory 2 – 3 stroužky česneku sůl, pepř, majoránka olej na smažení
500 g mletého masa 1 vejce 1 cibule 2 stroužky česneku strouhanka 100 g nivy špetka majoránky 1 lžička papriky sladké mleté sůl vaječina ze dvou vajec
Zapíjené skleničkou dobrého červeného vínka nemají chybu! Jelení maso olivový olej česnek (podle vlastní chuti) kmín mletá paprika koření Divočina mletý sušený česnek sůl čerstvá zelená paprika rajčata
50 g hrachu 50 g čočky 50 g fazolí 50 g krup 50 g nastrouhané kořenové zeleniny 1 cibule 1 lžíce oleje 2 lžíce hladké mouky 1,5 l vody 2 stroužky česneku sůl, pepř, majoránka
1 Romadúr 1 cibule bobkový list nové koření celý pepř česnek olivový olej
2 velká kuřecí prsa 1/2 velkého celeru 1 velká cibule 2 stroužky česneku 2 lžíce hladké mouky grilovací koření, sůl olej
Jsou výborné samotné, ale můžete si je dát i se zelím a uzeným. 750 g brambor 1 hrnek horkého mléka 100 g nasekaných škvarků 1/4 malého celeru 1 vejce 2 lahůdkové cibulky 5 lžic hladké mouky 2 stroužky česneku sůl, pepř, drcený kmín, majoránka olej na smažení
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress