Celerová pomazánka s vejci
1 bulva celeru 1 cibule 3 natvrdo uvařená vejce 100 g tatarské omáčky citrónová šťáva sůl, zelená petrželka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1 bulva celeru 1 cibule 3 natvrdo uvařená vejce 100 g tatarské omáčky citrónová šťáva sůl, zelená petrželka
250 g celeru 100 g šunky 100 ml sladké smetany 3 vejce 1 lžíce jemně nasekané celerové nebo petrželové natě sůl, pepř, koření podle vlastní chuti strouhanka podle potřeby tuk na smažení
500 g mletého masa 2 vejce 1 mrkev kousek celeru 2 lžíce hrášku (sterilovaný nebo mražený) 3 stroužky česneku sůl, pepř, grilovací koření 2 lžíce nasekané zelené petrželky 2 lžíce hladké mouky 2 lžičky křenu
3 kostky droždí 2 vejce 70 g másla 1 kostka masoxu sůl, pepř, drcený kmín 1 velká mrkev 1/4 menšího celeru 2 – 3 brambory
4 plátky hovězího masa 1 cibule sůl 2 lžičky koření na divočinu 1 rajský protlak (malý) 1 lžíce hladké mouky 1 velkou mrkev 1/4 celeru 2 dl smetany na vaření 1 lžička cukru olej
2 velká kuřecí prsa 1/2 velkého celeru 1 velká cibule 2 stroužky česneku 2 lžíce hladké mouky grilovací koření, sůl olej
Jsou výborné samotné, ale můžete si je dát i se zelím a uzeným. 750 g brambor 1 hrnek horkého mléka 100 g nasekaných škvarků 1/4 malého celeru 1 vejce 2 lahůdkové cibulky 5 lžic hladké mouky 2 stroužky česneku sůl, pepř, drcený kmín, majoránka olej na smažení
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress