Broskvomeruňkový džem
700 g vypeckovaných broskví 700 g vypeckovaných meruněk 2 dietní želírovací cukry Dr.Oetker
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
700 g vypeckovaných broskví 700 g vypeckovaných meruněk 2 dietní želírovací cukry Dr.Oetker
Osvěžující! 300 ml zakysané smetany 1 balíček dětských piškotů 3 lžíce cukru moučka 2 lžíce rumu 250 g čerstvých jahod (nebo broskví, meruněk aj.) kousek másla na vymazání formy trochu kokosové moučky na vysypání formy
4 vejce 2 hrnky moučkového cukru 1 vanilkový cukr 3/4 hrnku oleje 1 hrnek mléka 2 hrnky celozrnné mouky 1 prášek do pečiva 1 velký broskvový kompot (nebo 6 kusů čerstvých zralých a oloupaných broskví) tuk na vymazání a mouka na vysypání formy
1 kg oloupaných a odpeckovaných broskví 700 g cukru balíček práškové směsi k přípravě džemů a marmelád (např. Želírfix) 3 g kyseliny citrónové.
Zralejší broskve 400 až 500 g cukru na 1 litr vody
2 kg broskví 400 g cukru 1 litr vody
kuřecí prsa olej sůl, pepř broskve v kompotu listové těsto vejce
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress