Krůtí guláš s bramborem a fazolemi
1/2 kg krůtích prsou 1/4 kg brambor 1 cibule 1 konzerva sterilovaných červených fazolí olej sůl, pepř, chilli 3 rajčata 2 – 3 lžíce kečupu
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
1/2 kg krůtích prsou 1/4 kg brambor 1 cibule 1 konzerva sterilovaných červených fazolí olej sůl, pepř, chilli 3 rajčata 2 – 3 lžíce kečupu
2 lžíce sádla 3-4 stroužky česneku hladká mouka trochu laku ze sterilov. okurek špetku majoránky 800 – 1000 g brambor 400 g měkkého salámu na opečení (gothaj, párkový, špekáčky ap.)
3 kostky droždí 2 vejce 70 g másla 1 kostka masoxu sůl, pepř, drcený kmín 1 velká mrkev 1/4 menšího celeru 2 – 3 brambory
600 g kuřecích řízků (prsní nebo stehenní) 2 celá vejce 1/2 lžičky mletého pepře 1 lžička soli 1 lžička hořčice 2 lžíce solamylu 2 – 3 stroužky česneku kari koření 1 lžička sojové omáčky 2 lžíce oleje do marinády + olej na smažení 1 kg brambor
3 frankfurtské párky 3 – 4 brambory 1 cibule 2 lžíce oleje mletá paprika 1 kostka masoxu 1 vrchovatá lžíce hladké mouky sůl, pepř česnek podle chuti špetka drcené majoránky
Recept od řezníka na rychlé, chutné jídlo pro celou rodinu za necelou stovku! 600 g vepřového plecka sůl, pepř olej hladká mouka 50 g másla 1,5 dl horké vody 1/2 kostky masoxu 2 lžičky sójové omáčky 1/2 lžičky worcesteru 3 lžíce kečupu 1 kg brambor
300 g mletého masa 600 g brambor 5 rajčat 2 cibule 4 vejce kelímek zakysané smetany 2 lžíce strouhanky sůl a pepř kousek másla
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress