Bramborová mísa s klobásou
700 g brambor 2 klobásy 2 cibule čerstvá pažitka 2 lžíce majonézy 1 lžíce kremžské hořčice sůl, pepř
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
700 g brambor 2 klobásy 2 cibule čerstvá pažitka 2 lžíce majonézy 1 lžíce kremžské hořčice sůl, pepř
Bramborák netradičně, s hořčicí, cibulkou a salámem (recept na 1 porci). 2 brambory 1 vejce 50 g suchého salámu špetka soli a pepře 1 cibule 1 lžíce hořcice 2 lžíce oleje
1 cibule olivový olej 4 – 5 brambor sůl houby (sušené je třeba předem namočit) čerstvá event. sušená petrželka kysaná smetana
10 vajec 300 g vařených brambor 1 cibule 3 lžíce hořčice 200 g zeleninové směsi (mrkev, hrášek, kukuřice 1/2 kelímku zakysané smetany 250 ml majonézy sůl
Pikantní specialita – klasika, snadná, lehká – z jednoho pekáče. 500 g brambor 1/2 brokolice 1/2 květáku 3 cibule 50 g vlašských ořechů 3 lžíce olivového oleje 1 lžíce másla sůl, pepř Na bešamel: 2,5 dl mléka 150 g ovčího sýra (ev. jiného) 50 g másla 50 g hladké mouky 2 žloutky sůl, muškátový květ
Vydatný oběd pro celou rodinu, navíc všechno uděláno v jednom pekáči! 1 kuře 800 g brambor 200 g anglické slaniny 2 cibule 150 g nivy 1 kelímek smetany na vaření 1 stroužek česneku grilovací koření kari koření, sůl máslo na vymazání pekáčku
500 g hrubé mouky 1/2 prášku do pečiva 2 uvařené brambory 1 žloutek sůl 250 ml vody 3 žemle
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress