Jemné bramborové placky se škvarkovou pomazánkou
500 g ve slupce uvařených brambor 500 ml podmáslí nebo acidofilního mléka 150 g polohrubé mouky sůl 1 vejce tuk na opekání (olej, sádlo) škvarková pomazánka
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
500 g ve slupce uvařených brambor 500 ml podmáslí nebo acidofilního mléka 150 g polohrubé mouky sůl 1 vejce tuk na opekání (olej, sádlo) škvarková pomazánka
Brambory (množství podle počtu stravníků) sůl hladká mouka na obalení
Chutná a rychlá! 500 g brambor 300 g pórku sůl 1/4 l mléka 50 g másla 1 žloutek
Velmi rychlá výborná příloha pro dva např. k ražniči ap. nebo i jako samostatné jídlo! 1/2 kg brambor 150 g slaniny 2 střední cibule sůl, drcený kmín pažitka na posypání brambor
Rychlé, levné a velmi chutné jídlo! 2 jelítka a 2 jitrničky (koupíme hotové) 1/2 kg kysaného zelí 1 kg brambor sůl
Sladkokyselé okurky + nálev brambory trošku cukru zakysaná smetana trochu mléka 1 lžíce hladké mouky 1 vejce sůl
800 g brambor 90 g cibule 0,5 l hovězího vývaru 150 g celeru 150 g mrkve 150 g znojemských okurek cukr, ocet, sůl, pepř hořčice olivový olej lahůdková cibulka
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress