Krkonošská kaše
600 g brambor 100 g krupek 1 střední cibule 40 g másla 1 – 2 stroužky česneku 1 – 2 dl mléka majoránka, sůl
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
600 g brambor 100 g krupek 1 střední cibule 40 g másla 1 – 2 stroužky česneku 1 – 2 dl mléka majoránka, sůl
Vepřové řízky 1/2 kg brambor 1 vejce hladká mouka mléko česnek majoránka, pepř , sůl olej
5 středních brambor necelá sklenka sterilovaných okurek smetana (nebo mléko) sůl hladká mouka
500 g brambor 100 g tvrdého sýra 50 g másla 2 žloutky 1/4 l mléka 2 housky sůl zelená petrželka
5 velkých brambor 4 celé domácí klobásy kyselá okurka bobkový list celý pepř nové koření sůl a trošku vegety 0,5 l smetany hladká mouka
3 díly brambor 1 díl sójové masy 2 vejce kmín, pepř, sůl, majoránka 5 stroužků česneku tuk na smažení
500 g brambor 300 g brokolice 1 dl smetany 100 g tvrdého sýra muškátový oříšek drcený kmín mletý pepř a sůl
© OK – RECEPTY 2025. Powered by WordPress