Ragú z lesních hub
800 g směsi lesních hub 4 šalotky 100 g másla 200 ml smetany 200 mI bílého vína 4 žloutky sů|, pepř
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
800 g směsi lesních hub 4 šalotky 100 g másla 200 ml smetany 200 mI bílého vína 4 žloutky sů|, pepř
4 vepřové řízky 4 kolečka ananasu 3 lžíce oleje sůl, pepř sladká mletá paprika 1 lžička kari koření 125 ml bílého vína 125 ml smetany
1 celer 1 cibule kousek slaniny 1/4 lžičky sladké papriky 1 stroužek česneku 2 lžíce strouhaného chleba 75 ml bílého vína sůl, majoránka
250 g špaget 500 g mletého masa strouhaný sýr na posypání porcí 1 lžíce olivového oleje 1 cibule 1/2 hrnku nakrájené karotky 3 stroužky česneku 1 lžíce rajčatového protlaku sůl, pepř mletý 1/2 plechovky sekaných rajčat 1/2 hrnku bílého suchého vína
Meruňky, jak je neznáte! Meruňky cukr aromatický destilát (koňak, slivovice ap.) hrubá mouky bílé víno žloutek špetka soli tuk na smažení
4 stehenní kuřecí řízky 1/8 másla sůl, pepř 1 lžíce estragonu trochu bílého vína 1 lžíce olivového oleje
králičí hřbet 2 mrkve 2 cibule 1 menší celer 3 petržele 70 g másla 100 ml bílého vína 1 bobkový list, rozmarýn, tymián 100 g ostřejší hořčice 125 ml smetany ke šlehání sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress