Kuřecí gyros hranolky v anglické slanině
Dobrota podle herce P. Soukupa 3 kuřecí prsní řízky 200 g tence krájené anglické slaniny 1 – 2 lžíce oleje 3 lžíce koření gyros mletá sladká paprika
vše pro vaření. Recepty, rady, tipy, triky…
Dobrota podle herce P. Soukupa 3 kuřecí prsní řízky 200 g tence krájené anglické slaniny 1 – 2 lžíce oleje 3 lžíce koření gyros mletá sladká paprika
0,5 – 0,7 kg kuřecích prsou sůl, česnekový pepř 2 stroužky česneku 150 g anglické slaniny olej 250 g cibule 150 g strouhaného tvrdého sýra
Vyzkoušejte tuto úpravu drštěk. Budete překvapeni jejich novou chutí! 600 g vařených drštěk 200 g anglické slaniny 2 cibule sůl, pepř 600 g brambor uvařených ve slupce 4 stroužky česneku škvařené sádlo pažitka
4 chlebové bulky 100 g anglické slaniny 1 cibule kousek másla trošku hořčice 80 g hermelínu 80 g nivy
0,5 kg hladké mouky 1,5 dl oleje 2,5 dl mléka 1 kostka droždí trošku soli trošku cukru vejce na potření plátky anglické slaniny (náplň)
Kuře (rozporcované) mletá paprika hladká mouka anglická slanina česnek tuk (máslo, Rama, Perla) sůl
750 g brambor uvařených ve slupce 100 g krupice 100 g rozpuštěného sádla 100 g anglické slaniny – plátky 1 malá cibule 4 stroužky česneku 1 lžíce olivového oleje 150 g mraženého listového špenátu 250 g hladké mouky 1 vejce na potření sůl, pepř
© OK – RECEPTY 2024. Powered by WordPress