kokosový ořech
čerstvé jahody
banán
kiwi
pomeranč
bílý rum (kokosový nebo třtinový)
Kokosový ořech rozpůlíme. Existuje několik metod, ale nejspolehlivější je ořech rozříznout pilkou na železo 🙂 Kokosový ořech po rozřezání zbavíme omytím pilin a případných střípků a „vlasů“.
kokosový ořech před… | omytý kokosový ořech po rozpůlení… |
![]() |
![]() |
když se to nepovede, třeba sekáčkem … | použitou misku nemusíte vyhazovat …. |
![]() |
![]() |
Ovoce očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Zalijeme bílým rumem a necháme několik hodin odstát. ovoce před podáváním necháme okapat, ať z toho nemáme bowle. Servírujeme do kokosvých půlek. Verze pro děti – bez rumu a třeba se šlehačkou.