400 g masa z kuřecích prsou
4 lžíce oleje
2 menší cibule
stroužek česneku
2 zelené papriky
1 lžička hladké mouky
asi 1 dl vývaru z poloviny kostky masoxu
5 lžic kečupu
sůl
feferonky
Kuřecí minutkový guláš – recept
Na části oleje podusíme na plátky nakrájený česnek, hrubě nasekanou cibuli a papriky. Kuřecí maso nakrájíme na tenké hranolky, opečeme na zbytku oleje, zaprášíme moukou, osmažíme, podlijeme trochou vývaru, osolíme a dusíme, až se tuk odděluje od šťávy. Potom přidáme podušenou zeleninu (cibuli, papriky, česnek), feferonky (kdo nemá rád, nemusí být) kečup, necháme přejít varem a kuřecí minutkový guláš je hotov.
Kuřecí minutkový guláš můžeme podávat se smaženými hranolky nebo opečenými brambory.