Jídlo není náročné na přípravu, přitom je velmi chutné!
400 g hovězího zadního masa
50 g uzeného masa
100 g čerstvých hub
40 g tuku
sůl, pepř
kečup, citrónová šťáva
zelená petrželka
alobal+tuk na jeho potření
Hovězí a uzené nudličky s houbami – recept
Hovězí i uzené maso nakrájíme na tenké nudličky a dáme na vymazaný alobal, osolíme, opepříme a přidáme na plátky pokrájené houby. Vše pokapeme citrónovou šťávou a poklademe kousky tuku (másla, Ramy ap.). Poté alobal uzavřeme a dáme na plech do předehřáté trouby, kde pečeme asi 25 – 30 minut.
Hotové hovězí a uzené nudličky s houbami rozdělíme na jednotlivé porce na talíře, pokapeme kečupem a posypeme usekanou zelenou petrželkou.
Podáváme s hranolky, rýží nebo jen s chlebem.