Lahůdkový salát z ředkviček svou barevností potěší nejen vaše oči, ale také si na něm opravdu pochutnáte!
3 svazky ředkviček
10 malých žlutých rajčátek
3 červená rajčata
2 lahůdkové cibulky i s natí
sůl, pepř
šťáva z 1 citrónu
3 lžíce olivového oleje
200 g mozzarelly
Lahůdkový salát z ředkviček – recept
Omyté a očištěné ředkvičky nakrájíme na kolečka, která vložíme do hlubší mísy. Přidáme k nim na půlky nakrájená žlutá rajčátka, na dílky nakrájená červená rajčata a na kolečka nakrájeou cibulku i s natí.
Salát osolíme, opepříme, zalijeme citrónovou šťávou, olivovým olejeme a lehce promícháme.
Jednotlivé porce posypeme nakrájenou mozzarellou.