Zapékané francouzské brambory

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Zapékané francouzské brambory

1 kg brambor
200 g prosciutta (pršut)
1 cibule
několik stroužků česneku (podle chuti)
4 rajčata
2 vejce
200 g smetanového sýru
2 lžíce smetany sladké
2 lžíce olivového oleje
sůl
trochu bazalky



Zapékané francouzské brambory - recept

Oloupané brambory nakrájíme na plátky a polovinu vložíme do zapékací mísy vymazané olejem. Osolíme a na brambory rozložíme nakrájené prosciutto, cibuli, plátky rajčat, česneku. Okořeníme bazalkou a nakonec navršíme zbytek brambor.
Mísu zakryjeme a pečeme v troubě, až brambory změknou. Poté zapékané francouzské brambory zalijeme směsí smetany, sýru a rozšlehaných vajec a vše dopečeme odkryté ještě asi 25 minut.



[Akt. známka: 2,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 30. 07. 2010 | 5343 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Zapékané francouzské brambory
Zapékané francouzské brambory, brambory, prosciutta, rajčata, smetanový sýr, česnek, vejce, smetana

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |