Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com |
REKLAMA NA WEBU...
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
Facebook
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
Chlebíčky, jednohubky
Slané pečivo, tyčinky...
Saláty
Pomazánky
Paštiky, uzeniny
Zavařeniny, marmelády
NÁPOJE
|
Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty
500 g pangasia
2 papriky 2 rajčata 80 g sýra cihly vcelku 50 g másla 2 lžíce kečupu hladká mouka sůl česnek grilovací koření Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty - recept Pangasia rozdělíme na porce, které počesnekujeme, posolíme, jemně posypeme grilovacím kořením a obalíme v hladké mouce. V hlubší misce z varného skla rozpustíme máslo a obalené porce pangasia opatrně vložíme do rozpuštěného tuku. Rychle z obou stran osmahneme. Mezitím očištěné papriky nakrájíme na proužky a omytá rajčata na plátky. Na opečeného pangasia dáme vrstvu paprik a vrstvu rajčat a asi 20 minut pečeme v troubě. Potom pangasia posypeme vrstvou nastrouhaného sýra, zakapeme kečupem a dáme ještě na chvíli zapéct, dokud se sýr nerozpustí. Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty bude chutnat s vařenými brambory nebo jen tak, s pečivem. Dobrou chuť! Vydáno dne 03. 04. 2009 | 3947 přečtení | ![]() ![]() Zapečený pangasius s paprikou a rajčaty
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 |
WEBOVÉ STRÁNKY |
Elektronická cigareta |
CSDR.cz |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |
|