Zapečený hrách s uzeným masem

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Zapečený hrách s uzeným masem

1/2 kg uzeného masa (krkovička nebo koleno)
1/2 kg neloupaného hrachu
sůl
sádlo na vymazání zapékací misky



Zapečený hrách s uzeným masem - recept

Maso uvaříme doměkka a v jiné nádobě uvaříme předem namočený hrách, který osolíme až před dovařením.
Měkké maso jemně rozsekáme a z hrachu slijeme přebytečnou vodu.
Ohnivzdornou misku nebo pekáč vymažeme sádlem a vrstvíme střídavě hrách, nasekané maso, a to tak, aby na dně i nahoře byl hrách. Zalijeme mírně osoleným vývarem z uzeného masa a dáme do trouby zapéct asi na hodinku.
V průběhu pečení - asi po 10 minutách poléváme povrch několika lžícemi vývaru.

Zapečený hrách s uzeným masem podáváme se zeleninovými saláty nebo kyselými okurkami či naloženými houbami.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 23. 03. 2009 | 2607 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Zapečený hrách s uzeným masem
Zapečený hrách s uzeným masem, neloupaný hrách, uzené maso, sůl

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |