Višňová marmeláda

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Višňová marmeláda

Višně se nemusí vypeckovávat!

2 kg višní
želírovací cukr
kyselina citronová
rum na vypláchnutí sklenic



Višňová marmeláda - recept

Očištěné ovoce nasypte do pekáče a vložte do vyhřáté trouby na tak dlouho, dokud z ovoce nevznikne kaše. Tu pak propasírujte cedníkem, abyste oddělili pecky. Kaši zvažte a podle váhy přidejte želírovací cukr (viz návod).
V případě řídké konzistence přidejte lžičku kyseliny citronové a 5 minut vařte.
Horkou marmeládou naplňte skleničky vypláchnuté rumem, zavíčkujte je a na 5 minut obraťte dnem vzhůru.
Skladujte v temnu a chladnu.

TIP

Stejně jako višňová marmeláda může být připravována i např. marmeláda ostružinová.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 6]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 28. 05. 2010 | 9323 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Višňová marmeláda
Višňová marmeláda, višně, želírovací cukr, kyselina citronová, rum

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |