Vepřové řízky v těstíčku |
|
OK RECEPTY - MENU | Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com |
REKLAMA NA WEBU...
LEVNÉ RECEPTY
OK menu
Facebook
MASO
Na ohni a na grilu...
Guláše
Vepřové maso
Hovězí maso
Drůbež
Ryby
Zvěřina
Dary moře
Ostatní maso
Sojové maso
OSTATNÍ JÍDLA
POLÉVKY
SLADKÁ JÍDLA
STUDENÁ KUCHYNĚ
Chlebíčky, jednohubky
Slané pečivo, tyčinky...
Saláty
Pomazánky
Paštiky, uzeniny
Zavařeniny, marmelády
NÁPOJE
|
Vepřové řízky v těstíčku
600 g vepřových řízků
4 vejce 2 lžíce majolky 2 lžíce solamylu 1,5 lžíce mleté papriky 1 lžíce maggi 5 stroužků česneku sůl olej na smažení Vepřové řízky v těstíčku - recept Vejce, majolku, solamyl, mletou papriku, maggi, česnek utřený se solí smícháme a vytvoříme tím těstíčko. Vepřové řízky (můžete použít i kuřecí řízky) omyjeme, osušíme, naklepeme a naložíme do připraveného těstíčka, ve kterém ho necháme přes noc odležet. Druhý den smažíme vepřové řízky v těstíčku na rozpáleném oleji z obou stran 3 - 4 minuty. Vepřové řízky v těstíčku podáváme s hedvábnou bramborovou kaší a zeleninou, např. nakládanými cibulkami apod. Vydáno dne 29. 08. 2010 | 7092 přečtení | ![]() ![]() Vepřové řízky v těstíčku
|
Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 |
WEBOVÉ STRÁNKY |
Elektronická cigareta |
CSDR.cz |
RSS kanál - k volnému použití na Váš web |
|