Vepřové maso po italsku

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Vepřové maso po italsku

Zkuste si upéct šťavnaté masíčko zase jinak.

800 g vykostěné vepřové pečeně (nebo panenky)
100 g sušených rajčat naložených v oleji
100 g mozzarelly
1/2 svazku bazalky
sůl, pepř
4 lžíce oleje



Vepřové maso po italsku - recept

Maso podélně nařízneme. Sušená rajčata necháme okapat a spolu s mozzarellou je nakrájíme nadrobno, přidáme jemně nasekanou bazalku, osolíme, opepříme a promícháme.
Maso naplníme rajčatovou směsí a dobře svážeme, osolíme a okořeníme.
V pekáčku rozpálíme olej, zprudka vepřové maso po italsku osmahneme a dáme péct na asi 30 minut do předehřáté trouby na 160 °C.

K tomuto plněnému vepřovému masu můžeme podávat brambory uvařené ve slupce, které po oloupání nakrájíme a na oleji opečeme dozlatova a k nim nakonec přidáme rozpůlená cherry rajčátka.

Je to dobrota!



[Akt. známka: 1,33 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 24. 01. 2011 | 5245 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Vepřové maso po italsku
Vepřové maso po italsku, vepřová pečeně, mozzarella, sušená rajčáta, olej, bazalka

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |