Vepřové kostky na víně a koriandru

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Vepřové kostky na víně a koriandru

750 g vepřové kýty (nebo plecka)
sůl, pepř
1 - 2 lžíce hladké mouky
1 lžíce másla
2 lžíce oleje
2,5 dl bílého vína
1 lžička sypkého zeleninového bujónu
1 lžíce drcených semínek koriandru
koriandrová nať na ozdobu



Vepřové kostky na víně a koriandru - recept

Na kostky nakrájené maso osolte, opepřete a obalte v hladké mouce. V kastrolu si rozehřejte olej a máslo, přidejte kostky masa a opečte je ze všech stran. Poté je podlijte vínem, přidejte rozdrobený bujón a zvolna duste.
Když už je maso téměř měkké, přidejte podrcený koriandr, podle potřeby ev. ještě trochu vína a duste doměkka.

Vepřové kostky na víně a koriandru můžete podávat s rýží nebo s různě upravenými brambory. Před podáváním můžete maso na talíři přizdobit jemně nasekanou koriandrovou natí.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 05. 10. 2010 | 3385 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Vepřové kostky na víně a koriandru
Vepřové kostky na víně a koriandru, vepřové maso, bílé víno, koriandr, zeleninový bujón

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |