Vepřová roláda s medem a pomerančovou šťávou

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Vepřová roláda s medem a pomerančovou šťávou

600 g vepřové pečeně (vykostěné)
sůl, pepř
1 lžička sušené šalvěje
1 lžička tymiánu
1 lžíce medu
šťáva z 1 pomeranče
2 lžíce koňaku
150 - 200 g anglické slaniny (plátky)



Vepřová roláda s medem a pomerančovou šťávou - recept

Vepřovou pečeni rozřízneme na plát, ten lehce naklepeme, osolíme a opepříme a posypeme šalvějí a tymiánem.
Med smícháme s pomerančovou šťávou a koňakem. Vzniklou směsí zalijeme a ze všech stran potřeme připravené maso, pak ho stočíme do rolády a necháme v chladu několik hodin rozležet.
Poté maso rozvineme, poklademe částí plátků anglické slaniny, srolujeme, obalíme zbylými plátky slaniny a omotáme nití.
Roládu dáme do pekáčku, podlijeme trochou vody a dáme péct do hodně vyhřáté trouby. Zhruba po 15 minutách teplotu trouby snížíme, maso ještě podlijeme (podle potřeby podléváme i v průběhu pečení) a pečeme doměkka.

Vepřová roláda s medem a pomerančovou šťávou bude chutnat s vařenými brambory a zeleninovým salátem podle vlastního výběru.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 12. 10. 2010 | 2437 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Vepřová roláda s medem a pomerančovou šťávou
Vepřová roláda s medem a pomerančovou šťávou, vepřová pečeně, med, koňak, pomerančová šťáva, šalvěj, tymián

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |