Velikonoční nádivka s česnekem

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Velikonoční nádivka s česnekem

100 g uzeného masa
150 g upečeného vepřového masa
4 rohlíky
4 vejce
4 stroužky česneku
50 ml mléka
majoránka
sůl, pepř
nať petrželková
olej



Velikonoční nádivka s česnekem - recept

Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme vlažným mlékem. Vepřové i uzené maso nakrájíme nadrobno. Namočené rohlíky vymačkáme, dáme je do mísy, přidáme maso, žloutky, prolisovaný česnek, majoránku, sůl, pepř a dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme tuhý sníh z bílků a jemně posekanou petrželkovou nať.

Směs přendáme do tukem vymazané ohnivzdorné nádoby a pečeme v předehřáté troubě při 180° C asi 35 minut.

Na větší kousky nakrájená velikonoční nádivka s česnekem pak chutná ke skleničce vína, piva nebo jen tak samotná.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 30. 03. 2010 | 3158 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Velikonoční nádivka s česnekem
Velikonoční nádivka s česnekem, uzené maso, vepřové pečené maso, rohlíky, vejce, česnek, zelená petrželka

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |