Velikonoční nádivka III.

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Velikonoční nádivka III.

300 g vařeného uzeného masa
300 g vařeného vepřového masa
150 g žemle
3 celá vejce
1/2 l mléka
60 g másla
sůl, pepř, nové koření
zelená petrželka
strouhaná houska



Velikonoční nádivka III. - recept

Žemli nakrájíme na kostičky a osmažíme, vařené maso rozsekáme, dáme do mísy a zamícháme. Přidáme mléko, ve kterém rozšleháme vejce, sůl, pepř, mleté nové koření a nasekanou petrželku. Nakonec podle potřeby přidáme strouhanou housku.
Nádivku dáme do vymazaného pekáče a upečeme dozlatova v mírně vyhřáté troubě asi 40 minut.

Velikonoční nádivka III. může být podávána se zeleninovými saláty.

Dobrou chuť!



[Akt. známka: 0 / Počet hlasů: 0]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 09. 04. 2009 | 1870 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Velikonoční nádivka III.
Velikonoční nádivka III., uzené maso, vepřové maso, vejce, zelená petrželka

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |