Velikonoční nádivka II.

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Velikonoční nádivka II.

600 g masa (uzené a vepřové)
6 vajec
6 housek
30 g másla
zelená petrželka
sůl



Velikonoční nádivka II. - recept

Uzené i vepřové maso uvaříme doměkka a drobně pokrájíme. Žemle pokrájené na kostičky zvlhčíme rozšlehanými vejci a částí vývaru z masa, promícháme a necháme prosáknout. Osolíme je, promícháme s vařeným masem a drobně usekanou petrželkou a upečeme ve vymaštěném pekáči.

Velikonoční nádivka II. chutná za tepla i za studena, jako příloha může být podáván zeleninový salát nebo dušený špenát.



[Akt. známka: 0 / Počet hlasů: 0]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 24. 03. 2009 | 2181 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Velikonoční nádivka II.
Velikonoční nádivka II, maso uzené i vepřové, vejce, housky, petrželka

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |