Vaječná sedlina do masových vývarů

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Vaječná sedlina do masových vývarů

1 vejce
1 dl mléka
sůl
tuk na vymazání kastrolu



Vaječná sedlina do masových vývarů - recept

Vejce, mléko a sůl smícháme a nalijeme do máslem (nebo j. tukem) vymazaného kastrolu a ve vodní lázni upečeme v troubě.

Vaječnou sedlinu těsně před podáváním nakrájíme na malé kousky a vložíme do polévky.

TIP

K surovinám na vaječnou sedlinu můžeme přidat různé bylinky, např. jemně nasekanou zelenou petrželku, pažitku nebo též kousíčky drůbežích jater ap.



[Akt. známka: 3,00 / Počet hlasů: 3]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 27. 08. 2010 | 2735 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Vaječná sedlina do masových vývarů
vaječná sedlina, vejce, mléko

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |