Tmavá buchta z kofoly

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Tmavá buchta z kofoly

350 g hl. mouky
250 g cukr krupice
2 celá vejce
2 lžíce oleje
2 lžíce kakaa
1 kypřící prášek do pečiva
1 kypřicí prášek do perníku
300 ml kofoly



Tmavá buchta z kofoly - recept

Ve vyšší míse důkladně promícháme všechny suroviny, kofolu přidáme nakonec a vše ještě dobře zamícháme.
Na hlubší, tukem vymazaný a moukou vysypaný plech nalijeme zpracované těsto a dáme péct do předehřáté trouby na 180° C asi na 25 minut.
Tmavá buchta z kofoly je velice chutná, nenáročná a po upečení ji nakrájíme na čtverce a můžeme podávat.

TIP

Kdo chce, po vychladnutí může buchtu potřít pikantnější marmeládou, posypat strouhaným kokosem, oříšky ap., polít čokoládou nebo nazdobit šlehačkou.



[Akt. známka: 2,60 / Počet hlasů: 5]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 21. 01. 2011 | 3768 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Tmavá buchta z kofoly
Tmavá buchta z kofoly, kypřící prášek do perníku, hladká mouka, vejce, kofola, kakao

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |