Studená zeleninová polévka s podmáslím

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Studená zeleninová polévka s podmáslím

Rychlá, chutná, levná a osvěžující letní polévka:

salátová okurka (malá)
2 rajčata
zelená naťová cibulka nebo pažitka
3 dl kysaného podmáslí
1 vejce natvrdo
sůl, pepř



Studená zeleninová polévka s podmáslím - recept

Salátovou okurku nastrouháme do hlubšího polévkového talíře (nebo misky), odstraníme vymačkáním přebytečnou vodu z okurky , nastrouhanou okurku podle chuti osolíme, opepříme a zalijeme 3 dl dobře vychlazeného podmáslí a promícháme.
Na kostičky pokrájená rajčata ozdobně poklademe kolem vnějšího okraje polévky, doprostřed talíře vložíme na kostičky nakrájené vejce a vše zasypeme jemně nakrájenou zelenou cibulkou nebo pažitkou a podáváme.

TIP

Studená zeleninová polévka s podmáslím je nejen laciné, ale i dobře vypadající chutné jídlo, ke kterému větším jedlíkům můžeme přidat pečivo.



[Akt. známka: 1,00 / Počet hlasů: 1]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 11. 08. 2009 | 2693 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Studená zeleninová polévka s podmáslím
Studená zeleninová polévka s podmáslím, kysané podmáslí, rajčata, salátová okurka, cibulka

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |