Šťavnaté kuřecí maso v cibulové omáčce + foto

Pure Taste
Pure Taste

  OK RECEPTY - MENU   Pokud se s námi chcete podělit o Vaše recepty, pak je můžete posílat na tento email: okrecepty@gmail.com

Šťavnaté kuřecí maso v cibulové omáčce + foto

Suroviny:                                     Šťavnaté kuřecí maso v cibulové omáčce

1 kuře
4 - 5 větších cibulí
1 kostka slepičího bujónu
1 lžíce solamylu
grilovací koření
sůl, pepř
bazalka
olej





Šťavnaté kuřecí maso v cibulové omáčce - recept

Omyté a osušené kuře nakrájejte na menší porce, osolte, opepřete a posypejte nasekanou čerstvou nebo sušenou bazalkou. V pánvi rozehřejte olej a maso po obou stranách zprudka opečte.
Oloupanou cibuli pokrájejte, přidejte k masu, podlijte vodou, promíchejte a zakryté duste doměkka. Potom maso vyjměte, ve šťávě rozpusťte kostku bujónu a vlijte solamyl rozmíchaný v troše vody. Za stálého míchání vařte do zhoustnutí. Pak maso vraťte do omáčky, ale už nevařte.

Šťavnaté kuřecí maso v cibulové omáčce podávejte s rýží.

TIP: Jindy můžete cibuli nahradit pórkem.

 

Šťavnaté kuřecí maso v cibulové omáčce

 

Šťavnaté kuřecí maso v cibulové omáčce




[Akt. známka: 1,50 / Počet hlasů: 4]
1 2 3 4 5

Vydáno dne 25. 05. 2015 | 5436 přečtení |Vytisknout článek | Pošli tento recept/článek kamarádce, kamarádovi ...



Šťavnaté kuřecí maso v cibulové omáčce + foto

Šťavnaté kuřecí maso v cibulové omáčce, kuře, cibule, bazalka, slepičí bujón

Elektronická cigareta

Odpovědná osoba a majitel webu: Jan Žďárek © 2007-2014 | WEBOVÉ STRÁNKY | Elektronická cigareta | CSDR.cz | RSS kanál - k volnému použití na Váš web | Web site powered by phpRS |